اخبار همه چی

اخبار همه چی از همه جای دنیا

اخبار همه چی

اخبار همه چی از همه جای دنیا

اخبار همه چی از همه جای دنیا را با ما دریافت کنید

۲ مطلب در خرداد ۱۳۹۹ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

پیکس آرت PicsArt

 یک برنامه کاربری برای ویرایش تصاویر در گوشی اندروید شما که به راحتی میتوانید عکس های خود را با موبایل ویرایش کنید و در آنها تغییرات دلخواه خود را ایجاد کنید ! حتی میتوانید خود یک تصویر زیبا را خلق کنید برنامه دارای امکانات بسیاری می باشد همچنین تعداد زیادی فونت با قابلیت اضافه کردن فونت که کاربر به راحتی میتوانید فونت مورد نظر خود را به برنامه اضافه کنید حتی میتوانید از فونت های فارسی  در برنامه استفاده کنید و متن دلخواه خود را به عکس مورد نظر خود اضافه کنید . نسخه هک شده برنامه! همچنین شما میتوانید از سایر اپلیکیشن های مشابه همانند فوتوشاپ برای ویرایش عکس ها خود استفاده کنید برنامه دارای افیک های زیادی میباشد که شما به راحتی میتوانید افیک مورد نیاط خود را پیدا کرده و بر بروی تصویر اعمال کنید همچنین شما قادر هستید عکس های متحرک Gif را ایجاد یا ویرایش کنید شما میتوانید عکس های ایجاد شده خود را با سایر دوستان خود در شبکه های مجازی به اشتراک بگذارید. عکس های خود را به صورت نقاشی تبدیل کنید و بسیاری از امکانات دیگر …..

  • سهند قنبرزاده
  • ۰
  • ۰

فیلم در لغت به معنی «نوار باریک» است و از آن جایی که برای اولین بار تصاویر متحرک روی فیلم عکاسی ثبت می‌شد و به این وسیله نمایش داده می‌شدند، این نام روی تصاویر متحرک ماند، البته امروز خود کلمه «فیلم» به‌طور تخصصی فقط به تصاویر متحرک گفته می‌شود که در سینما نمایش داده می‌شوند، اگر همین فیلم‌ها پس از آن که دوره اکرانشان تمام شود از تلویزیون پخش شوند، به آن‌ها «فیلم سینمایی» می‌گویند و اگر از ابتدا فیلمی را مختص تلویزیون بسازند و ربطی به سینما نداشته باشد، به آن‌ها «فیلم تلویزیونی» می‌گویند.

از نظر بیش‌تر کارشناسان، فیلم از انواع مهم هنر به‌شمار می‌آید. فیلم‌ها قابلیت سرگرم کردن، آموزش، روشن‌گری و الهام بخشیدن به بیننده را دارند. عوامل دیداری سینما، نیاز به هیچ نوع ترجمه‌ای ندارد و قدرت ارتباطات جهانی را به یک محصول تصویر متحرک می‌بخشند. هر فیلم قابلیت جذب مخاطبان جهانی را دارد به‌خصوص اگر از تکنیک‌های دوبله یا زیرنویس که گفتار را ترجمه می‌سازد، بهره جسته باشد. فیلم‌ها هم‌چنین محصولاتی هستند که توسط فرهنگ‌های مشخص تولید شده و آن فرهنگ‌ها را منعکس کرده و همچنین از آن‌ها تأثیر می‌پذیرد.درباره ی تاریخچه فیلم خیلی مطالب هست که در این پست گنجانده نمی شود.

نخستین سالن سینمای ایران در سال ۱۲۷۹ (۵ سال پس از اختراع جهانی آن توسط برادران لومیر) با نام «سینما سولی» که توسط کاتولیک‌ها در شهر تبریز تأسیس شده بود، آغاز به کار کرد؛ اما به دلیل عدم دسترسی به فیلم‌های جدید، در سال ۱۲۹۵ تعطیل شد.)

تا سال ۱۳۰۹ هیچ فیلم ایرانی ساخته نشد و اندک سینماهای تأسیس شده به نمایش فیلم‌های غربی که در مواردی زیرنویس فارسی داشتند می‌پرداختند. نخستین فیلم بلند سینمایی ایران به نام آبی و رابی در سال ۱۳۰۹ توسط اوانس اوگانیانس ساخته شد.

رشد صنعت سینما در اروپا با بروز جنگ جهانی اول متوقف گردید و این در حالی بود که صنعت فیلم در ایالات متحده با ظهور هالیوود به شکوفایی رسید. به‌هرحال در دهه ۱۹۲۰ میلادی، فیلم‌سازان اروپائی مانند سرگئی آینشتاین و فردریش ویلهلم مارنائو به همراهی مبتکر آمریکایی دی. دبلیو. گریفیت و دیگران، به ارتقاء سطح این رسانه پرداختند. در دههٔ ۱۹۲۰ میلادی، فناوری‌های نو، الصاق حاشیهٔ صوتی گفتار، موسیقی و افکت‌های صوتی متناسب با نوع صحنه به فیلم را ممکن ساختند. این فیلم‌های صوت‌دار در آغاز با نام «تصاویر با صدا» یا «تاکیز» شناخته می‌شدند.

  • سهند قنبرزاده